Apie anglų kalbos kursų koledžą -SOLEX

Solex koledžas yra įsikūręs dviejose vietose: pačioje Čikagos širdyje ir kiek atokiau užmiestyje Wheeling, IL. Studentai turi galimybę rinktis, kurioje vietoje jiems patogiau studijuoti. Solex koledžas siūlo intesyvią anglų kalbos kursų programą (IEP).

Dalyvaujant intesyvioje anglų kalbos kursų programoje suteikiama F-1 viza. Programos trukmė yra nuo vieno iki dvylikos mėnesių arba ilgiau. Klasės suskirstytos pagal studentų lygį: nuo pradedančiųjų iki pažengusiųjų. Paskutiniame lygyje pasiruošiama TOEFL/IELTS testui ir tolimesnėms studijoms.

Solex koledžas turi Youtube kanalą, kuriame talpina nemokamas video pamokas. Kviečiu jus pažiūrėti ir susipažinti su mūsų koledžo mokytojais.

Solex Youtube kanalas

 

Solex koledžo Intensyvi anglų kalbos prokrama (IEP) studentams siūlo nepaprasta galimybe mokytis anglų kalbos tarptautinėje aplinkoje. Mūsų kursai vyksta nedidelėse studentų klasėse, kurias pilnai veda mokytojas, todėl turime galimybę kiekvienam studentui padėti atskirai ir pagelbėti atsiradus anglų kalbos problemai. Anglų kalbos kursus SOLEX koleže galima pradėti kiekvieno mėnesio pradžioje. Intensivios anglų kalbos programos pamokos vyksta keturias dienas per savaitę, 18 valandų per savaitę. Pabaigus 648 valandų kursus, bus suteiktas programos baigimo sertifikatas. Tad pasiruoškite daugiau nebesijaudinti kalbant angliškai ir gauti savo ESL (anglų, kaip antros kalbos) sertifikatą. Taip pat, mūsų pažengusiųjų anglų kalbos klasės padės pasiruošti TOEFL testui ar tiesiog pagerinti Jūsų anglų galbą verslo aplinkoje.

Abejose SOLEX koledžo vietose Jūsų studijos prasitęs net ir po pamokų. Čikaga, tai puikus miestas, kuris suteikia galimybę pilnai pasinerti į anglų kalbos žinių gilinimą. Čikagos miestas papildys Jūsų anglų kalbos kursus savo pasaulinio garso menu, kultūra, spektakliais, koncertais ir kitais gyvais pasirodymais. Wheeling‘as yra viename prestižiskiausių Čikagos šiaurinių priemiesčių širdyje. Ši įvairi ir dinamiška bendruomenė išsiskiria savo unikaliu balancu tarp parduotuvių, prekybos ir pramogų centrų, restoranų ir gyvenamųjų namų. Priemiesčiai naudojasi labai patogia viešojo trasporto sistema – Metra traukiniais, nuo North Central Line per Wheeling Metra stoties. Taip pat Wheeling‘o parkas ir Cook apygardos miškų draustinis atveria puikią galimybė į poilsį gamtoje.

 

Intensyvių anglų kalbos kursų (IEP) kainos.

Studijų trukmė IEP (18 valandų per savaitę)
1 mėnesis $720
2 mėnesiai $1,400
3 mėnesiai $2,040
4 mėnesiai $2,640
5 mėnesiai $3,200
6 mėnesiai $3,720
7 mėnesiai $4,200
8 mėnesiai $4,640
9 mėnesiai $4,950

 

Jei studentas pageidauja, Solex koledžas pasirūpina apgyvendinimu. Galima rinktis iš gyvenimo amerykiečių šeimose arba viešbutyje. Kaina gyvenimo šeimoje gali svyruoti nuo $700 iki $900 priklausomai ar kabaryje gyvensite vienas ar dalinsitės, o viešbutyje nuo $1,150 iki $1,350.

Daugiau informacijos galite rasti koledžo svetainėje.

www.solex.edu