Studijos JAV

pathways-programTolimesnės studijos Jungtinėse Amerikos Valstijose

JAV universitetai su kurias Solex koledžas bendradarbiauja:

Bendradarbiavimas su JAV universitetais atveria naujas galimybes

SOLEX koledžas bendradarbiauja su Shorelight Education, tai organizacija įsikūrusi Masačiusese ir padedanti ne pelno siekentiems universitetams pritraukti daugiau studentų iš užsienio. Bendradarbiavimas su šia organizacija padeda Solex’o studentams lengviau adaptuotis ir perprasti JAV aukštojo mokslo sistemą.

Šio bedradarbiavimo dėka SOLEX koledžas ir Shorelight Education gali pasiūlyti studentams pilnai paruoštą studijų planą dar prieš vizos interviu, sujungdami JAV universitetinius dalykus su ESL (English as a Second Language) programa. Solex’o studentai turi galimybę išbandyti save universitetinio lygio dalykuose besimokydami anglų kalbos kartu su JAV studentais, pažindami amerikiečių kultūrą, JAV universitetus ir bendruomenę. “Bendradarbiavimas su Shorelight Education atverčia naują skyrių SOLEX koledžo plėtroje,” pasakė Dr. Leon E. Linton, SOLEX koledžo prezidentas. “Dabar visas spektras mokymosi ir kultūros paslaugų, kurias mes teikiame mūsų tarptautinei studentų grupei užtikrins patekimą į pirmaujančius JAV universitetus.”

 

Shorelight programa pasirodė dėl išaugusio tarptautinių studentų noro mokytis JAV koledžuose, taip pat koledžai ir universitetai siekia labiau globalios aplinkos ir studentų iš įvairių pasaulio šalių. Šio bedradarbiavimo dėka SOLEX koledžas galės pritraukti studentus iš viso pasaulio ir pasiūlyti jiems užtikrintą įstojimą į bakalauro studijas JAV universitete.